Πανηλειακός: Νέα αγωνιστική ενίσχυση!

Νέες αγωνιστικές προσθήκες κατάφερε και πραγματοποίησε τις τελευταίες ώρες ο Πανηλειακός, στο πλαίσιο της δημιουργίας της νέας ομάδας του.

– Οι αδελφοί Παναγιώτης Τσίγκρηλας (επιθετικός) και Δημήτρης Τσίγκριλας (αμυντικός), επέστρεψαν στην ομάδα του Πύργου. Οι οποίοι αρχικά είχαν βρεθεί πριν λίγο καιρό κι αυτοί (όπως σχεδόν όλοι οι περυσινοί) με την ελευθέρας στο χέρι και πήγαν στη Δόξα Ν. Μανωλάδας! Από την οποία όμως τελικά αποχώρησαν, για προσωπικούς λόγους όπως ανέφεραν, χωρίς να ολοκληρώσουν και τυπικά-εγγράφως την ένταξη τους.

Γεννημένοι και οι δύο στον Πύργο, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998, ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος ως επιθετικός. Ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού και έπαιξαν ακόμα σε, Θύελλα Πύργ., Αλφειό Επιταλίου, Χελιδόνια, ενώ τα δύο χρόνια από ’16 ως ’18 αποτέλεσαν βασικά στελέχη του Ενιπέα Λαντζοΐου, και πέρυσι το καλοκαίρι πήγαν στον Πανηλειακό.

– Ο Αμαλιαδίτης ακραίος αμυντικός Μιχάλης Παπαπέτρου (γεν. 16/3/1997), ενεργοποίησε προφορική συμφωνία που αρχικά είχε γίνει από τις προηγούμενες μέρες, κι εντάχθηκε κι αυτός. Έχει ξεκινήσει από τις υποδομές του Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ από το ’13 ως το ’16 ήταν για τρία χρόνια στις ομάδες Νέων του Αστέρα Τρίπολης (δυο Κ17 και μια Κ20). Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε για πρώτη φορά στον Πανηλειακό, όπου μεσούντος του πρωταθλήματος είχε και την ατυχία σοβαρού τραυματισμού, ενώ μετά από ένα πέρασμα από τον Αστέρα Αμαλιάδας (πρόπερσι μετά την επάνοδο του σε δράση), πέρυσι ήταν στη Νίκη Τραγανού.

– Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακoίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και με τον 23χρονο (γεν. 3/9/1996) Φράνκο Λίλα. Ο υψηλόσωμος (1,90μ.) κεντρικός αμυντικός και μεσοαμυντικός, που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της πυργιώτικης ομάδας, πέρυσι αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας με τον Ηρακλή Αστακού, ενώ διαμένοντας τα τελευταία χρόνια και μέχρι πρότινος στην περιοχή εκεί για επαγγελματικούς λόγους, έχει αγωνιστεί και σε Αετό Σταμνάς, Θύελλα Αγ. Ανδρέα και Νέο Αμφίλοχο(’17-’18 που ήταν μέλος της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής).

Πηγή: iliaoikonomia

The post Πανηλειακός: Νέα αγωνιστική ενίσχυση! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...