Πανούτσι: «Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι»

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε και στον Φιορίν Ντουρμισάι.

Η απόφαση του Φιορίν Ντουρμισάι να επιλέξει τα γαλανόλευκα έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Αλβανία με τα στελέχη της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.

Μετά τους Αρμάντ Ντούκα (πρόεδρος αλβανικής ομοσπονδίας) και Αλμπάν Μπούσι (ομοσπονδίακός τεχνικός U21), σειρά πήρε ο προπονητής της εθνικής ανδρών της Αλβανίας και πρώην παίκτης των Ρεάλ και Μίλαν κατέθεσε την δική του άποψη.

«Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι. Σέβομαι όσους έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν με άλλες εθνικές ομάδες», τόνισε αρχικά ο Πανούτσι προσθέτοντας:

«Το πρόβλημα είναι όταν την μία λες ‘ναι’ και μετά ‘όχι’ και έχουν κλειστό κινητό και σε ενημερώνει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως βρίσκεται σε διακοπές ο πελάτης του.

Όσοι το κάνουν αυτό δεν είναι πραγματικοί ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να κάνουν αυτές τις κινήσεις. Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Μπορώ αμέσως να καταλάβω εάν ένας ποδοσφαιριστής θα παίξει με εμάς ή όχι. Δεν γίνεται να μας περνούν για χαζούς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Η λες ναι ή όχι. Δεν θα γίνουν ποτέ σημαντικοί. Ας αφήσουμε όμως αυτό το κομμάτι. Μπορούμε να μιλήσουμε μετά από δύο χρόνια».

Πανούτσι: «Να δούμε εάν θα παίξει με την Ελλάδα ο Ντουρμισάι»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...