Πανταζής: «Ο Ούγκο θα επιστρέψει σε 4-5 εβδομάδες»

Ο γιατρός του Αρη μίλησε για την κατάσταση του έμπειρου αμυντικού που υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση

Για την επέμβαση που υποβλήθηκε ο Ούγκο Σόουζα μίλησε ο Βαγγέλης Πανταζής, γιατρός του Αρη, στον «Libero fm 107.4». 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τον Ούγκο Σόουζα και το χειρουργείο:  «Ήταν αναμενόμενο για εμάς και γνωρίζαμε ότι θα γινόταν. Υπήρχαν πιο παλιά οι ενοχλήσεις, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο έγιναν πιο έντονα τα πράγματα. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ενδυνάμωσης αλλά τις τελευταίες δέκα μέρες δεν μπορούσε να βοηθηθεί από αυτό. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το χειρουργείο, το οποίο έκανε σήμερα στην Αθήνα. Σε 4-5 εβδομάδες πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος να παίξει. Σε τρεις εβδομάδες θα επιστρέψει στις προπονήσεις πιστεύω».
 
Για τις ενοχλήσεις του Νικολάς Ντιγκινί: «Είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες και αύριο θα υποβληθεί σε ένα τεστάκι. Αν δεν προπονηθεί αύριο, θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης».
 
Για τις πρώτες μέρες του Σάββα Παντελίδη: «Δεν μπορώ να κριτικάρω ποτέ προπονητές και ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να τους βοηθήσω όσο μπορώ από την δική μου πλευρά. Φαίνεται άνθρωπος θετικός, με φρέσκες ιδέες και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Για εμένα θα είναι όλοι πάντα καλοί».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...