Παντελίδης: «Θεωρώ πως θα τα καταφέρει»

Ο έμπειρος τεχνικός ευχήθηκε ο Ηρακλής να μείνει στην κατηγορία και παράλληλα… αποκάλυψε τι θα έλεγε σε όποιον προπονητή πήγαινε στον Γηραιό

 
Την ευχή του ώστε ο Ηρακλής να μείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης, μέσω των όσων είπε στον σταθμό «Metropolis». Παράλληλα ο έμπειρος κόουτς διέψευσε πως έχει επαφές με τον Αρη. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Ό,τι έχει γραφτεί είναι αποκύημα φαντασίας. Έτσι είναι, όμως. Όταν δεν μιλάς εσύ ο ίδιος, μιλούν κάποιοι άλλοι».
 
Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική εργασίας στον Άρη: «Στην παρούσα φάση όχι. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι ούτε με τον Ατρόμητο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Έχω βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό μου και περιμένω να υλοποιηθούν».
 
Για τις περιπέτειες του Ηρακλή: «Αξίζει να περιμένουμε ως την Παρασκευή. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».
 
Για το αν έχει μιλήσει με Καγιούλη, Παπαθανασάκη: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Προέχουν άλλα πράγματα τώρα για τον Ηρακλή και είναι πιθανό να ασχολούνται και αυτά. Δεν έχω παράπονο. Εγώ αυτό που εισέπραξα από τον κόσμο του Ηρακλή πήγαινε».
 
Για το τι συμβουλή θα έδινε σε κάποιον προπονητή που σκεφτόταν την προοπτική του Ηρακλή: «Θα του έλεγα: “Αν έχεις άντερα πήγαινε”. Θέλει να έχεις άντερα και πρέπει να έχει κουράγιο».
 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com