ΠΑΟΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του τελικού (pics)

Από τις 4 το μεσημέρι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας και ήδη εξαντλήθηκαν αυτά που αφορούν τη θύρα 20 του ΟΑΚΑ.

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δόθηκαν στη διάθεση των φίλων της ομάδας όσα εισιτήρια του τελικού δεν κατέληξαν σε κατόχους διαρκείας, που είχαν το αποκλειστικό προνόμιο (μαζί με τα εισιτήρια των Συνδέσμων) μέχρι το βράδυ της Τρίτης (8/5).

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 15 ευρώ, που αντιστοιχούσαν στη θύρα 20 του ΟΑΚΑ και απομένουν προς διάθεση τα εισιτήρια για τη θύρα 22, αξίας 25 ευρώ.

Τα εκδοτήρια δίπλα στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα παραμείνουν την Τετάρτη (9/5) ανοικτά μέχρι τις 21.00, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 09.00 έως και τις 21.00

‘Ολοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 3 εισιτήρια με την προσκόμιση-επίδειξη των αντίστοιχων ταυτοτήτων και αναφέροντας τα ΑΜΚΑ.

Για την αγορά του εισιτηρίου μέσω των εκδοτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας, και η δήλωση του ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μπορούν να εκδοθούν στο όνομα του κατόχου και να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικό άτομο.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...