Παπαδόπουλος: «Εγιναν πράξη όσα ζήτησα»

Ο κόουτς του ΟΦΗ έδειξε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μία μεταγραφή

Ανοικτό άφησε ο Νίκος Παπαδόπουλος το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να προχωρήσει σε ακόμη μία μεταγραφή, όμως ανέφερε ο κόουτς της ομάδας στο «Κρήτη TV», κατά την επιστροφή της αποστολής από το Καρπενήσι.  «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών. Επίσης, από τα φιλικά παιχνίδια και τη συμπεριφορά τους γενικά. Σκοπός μας ήταν να γίνουμε ομάδα-οικογένεια και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ο χρόνος ήταν αρκετός να ενσωματωθούν και οι νέοι, ενώ θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας εδώ στο Ηράκλειο. Έχουμε χρόνο μπροστά για ακόμη περισσότερα πράγματα. Μας περιμένει πολλή δουλειά στην τακτική. Η καθημερινότητά μας θα έχει πλέον αγωνιστικά αυτό το στοιχείο. Θα κοιτάξουμε να κλείσουμε κι άλλα φιλικά, γιατί προς το παρόν έχουμε μόνο αυτό με τον Εργοτέλη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Υπάρχει πιθανότητα για μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση, για να δούμε αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό. Δε θέλουμε να ξεπεράσουμε τα έξοδα, γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα οικονομικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί όσα ζήτησα από τη διοίκηση έγιναν πράξη. Αν υπάρχει η δυνατότητα θα γίνει κίνηση για προσθήκη σε κάποια θέση, ώστε να έχουμε βάθος στο ρόστερ».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...