Παρθενική νίκη για Μελιβοιακό

Ο Μελιβοιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τον Έλαφο με 3 – 1. Η ομάδα του Αλέξη Μπουζούκη ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε δίκαια τη νίκη.

Στο 20′ ο Βαγγέλης Λέτσιος  με σουτ μέσα από την περιχοή και μετά από πάσα του Γιάννη Γκουντάρα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 41′ ο Μάνδαλος ισοφάρισε προσωρινά για τον Έλαφο σε 1 – 1 με σουτ μέσα από μεγάλη περιοχή, έπειτα από ατομική ενέργεια.

Λίγο πρίν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 45′ ο Κώστας Γουργιώτης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Μελιβοιακό 2  – 1 με μακρινό σουτ.

Στο 70′ και πάλι ο Κώστας Γουργιώτης μέσα από μεγάλη περιοχή σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με το 3 – 1, μετα από πάσα του Μιχάλη Παπαρίζου.

Οι Συνθέσεις

Μελιβοιακός (Αλέξης Μπουζούκης): Χατζημπάρμπας, Γκουντάρας Γ., Μαλαχτάρης, Παπαρίζος , Γκουντάρας Αντ., Βαλάρης (46′ Γκαλιάκης), Λαδάς, Κανδιλάρης (90′ Ποτός), Γουργιώτης Κ., Λέτσιος Β., Παπαρίζος Μ.

Έλαφος (): Γιανίτης, Χάμος, Χριστοδούλου Β., Αποστολάκης Γ., Αποστολάκης Β., Μάνδαλος (57′ Σέχο), Γιαννιώτης, Γουργιώτης, Μοσχωνάς, Αρλέτος, Χριστοδούλου Ν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...