ΠΑΣ Γιάννινα: Από το εξωτερικό ο “εκλεκτός”

Προπονητής από το εξωτερικό αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη, μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, που έκλεισε τελικά στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο με νέο στο χώρο τεχνικό, από ξένη χώρα και αν όλα πάνε καλά, από αρχές της άλλης εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο Χριστοβασίλης θέλει προπονητή με γνώσεις από το σύγχρονο ποδόσφαιρο, με γνώσεις αλλά και φιλοδοξίες, καθώς ο ΠΑΣ μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο της επαγγελματικής καταξίωσης, όπως έγινε και με άλλους προπονητές του παρελθόντος.

Μάλιστα θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η συνεργασία, ώστε ο ξένος κόουτς να έχει χρόνο μπροστά του, για να γνωρίσει την ομάδα, να δει από κοντά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ετοιμαστεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα Ελλήνων προπονητών, με εκτίμηση προς τα πρόσωπα των Νίκου Καραγεωργίου και Σάκη Τσιώλη, αλλά αυτή την φορά κρίθηκε σκόπιμο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία προπονητής από το εξωτερικό, που να είναι νέος και φιλόδοξος στον χώρο. Όπως είχε ανατεθεί το 2008 η τεχνική ηγεσία στον Γκιγέρμο Όγιος και το 2010 στον Στεφάν Ντεμόλ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Από το εξωτερικό ο “εκλεκτός” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...