ΠΑΣ Γιάννινα: Με τον Γιαννίκη και στη Super League 1

Με τον Αργύρη Γιαννίκη θα πορευτεί και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 1 ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόουτς της ομάδας, σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελληνική Ραδιοφωνία, αποκάλυψε ότι έχει διετές συμβόλαιο με την τοπική ομάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη δέσμευση, τη δική του επιθυμία να μείνει αλλά και την τακτική του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη να μην αλλάζει προπονητές, είναι βέβαιο ότι ο «Γερμανός» κόουτς θα είναι και του χρόνου στον κυανόλευκο πάγκο. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Γιαννίκης παρουσιάστηκε και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 1, που όλα δείχνουν ότι εκεί θα αγωνίζεται η τοπική ομάδα, λέγοντας ότι με λίγες προσθήκες η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

«Εκεί που πρέπει να επενδύσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι στα γήπεδα στο προπονητικό του κέντρο. Να μπορεί να υπάρχει η ανάλογη εξέλιξη των παικτών και να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει η ομάδα, γιατί το υλικό των παικτών το έχουμε και το έχουν αποδείξει οι παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι 11 Απριλίου η απαγόρευση

Οι παίκτες του ΠΑΣ εξακολουθούν να παραμένουν… μαντρωμένοι στα σπίτια τους και να ακολουθούν πρόγραμμα που τους έδωσε ο γυμναστής. Μεμονωμένα, όπως όλοι οι πολίτες έτσι και αυτοί έχουν το δικαίωμα να πάνε σε κάποιον χώρο για τζόκινγκ. Η απαγόρευση των αγώνων όλων των κατηγοριών και αθλημάτων, των ομαδικών προπονήσεων και της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων παρατάθηκε μέχρι και 11 Απριλίου. Και αν λάβουμε τα όσα λένε επιστήμονες, ότι τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν όλο τον Απρίλιο, ίσως και μέχρι τα μέσα Μαΐου, καθίσταται πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν τα φετινά πρωταθλήματα.

Πηγή: ΑΓΩΝ

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Με τον Γιαννίκη και στη Super League 1 appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...