«Πατάμε στη γη, δεν πετάμε στα σύννεφα»

Τους ποδοσφαιριστές του ευχαρίστησε ο Ράτκο Ντόστανιτς για τη μεγάλη αυτή νίκη και εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, αφιερώνοντας τη νίκη στο κόσμο και ιδιαιτέρως στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΛ, Χρήστο Τζανάρα.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς πέρασε παράλληλα και το μήνυμα πως η ΑΕΛ δεν πετάει στα σύννεφα ενόψει και του επαναληπτικού, κάνοντας λόγο και για την άτυχη στιγμή όπου και τραυματίστηκε ο Άντναν Αγκάνοβιτς.

Πιο Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή εμφάνιση. Από τη πρώτη στιγμή σας το είπα πως έχουμε πολύ καλά παιδιά στα αποδυτήρια και στην ομάδα που είναι έτοιμα να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα αυτή. Η νίκη είναι αφιερωμένη στο κόσμο μας και ιδιαιτέρως σε έναν φίλαθλο μας που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας, τον Χρήστο το Τζανάρα που αγαπούσε υπερβολικά πολύ την ΑΕΛ. Εμείς πατάμε στη γη. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Κάναμε τη μισή δουλειά σήμερα. Θα δώσουμε τα πάντα και στην Αθήνα για τη πρόκριση. Όλα ήταν τέλεια σήμερα, το μόνο αρνητικό σημείο είναι ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...