“Πεντάστερη” η Συκέα!

Δίχως να αφήσει και πολλά περιθώρια αντίδρασης στην γηπεδούχο ομάδα, η Συκέα, πέρασε από το Κουλούρι με το εντυπωσιακό 1 – 5, πανηγυρίζοντας έτσι το δεύτερο τρίποντο της σεζόν με τον καλύτερο και πιο εμφατικό τρόπο που θα μπορούσε.

Η ομάδα της Συκέας έδειξε τα “δόντια” της από το δεύτερο κιόλας λεπτό όταν έπειτα από πάσα του Ζιώζα, ο Λέτσιος πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 17′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όταν ο Ευθυμιάδης μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε με τον Ξεσφίγγη να αποκρούει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως η ομάδα της Συκέας άνοιξε το σκορ, με σκόρερ τον Λέτσιο όταν και τροφοδοτήθηκε από τον Καρέλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Συκέας, καθώ στο 67′ ο Ζιώζας έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 75′ και στο 80′ ο Λιούρας “κλείδωσε” την νίκη για την ομάδα του. Το πέμπτο και τελευταίο τέρμα για την ομάδα της Συκέας σημείωσε ο Ζιώζας στο 85′ και ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 1 – 4 με τον Αθανασόπουλο στο 82′.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Κώστας Τσιτσιούμης): Κύρκος Βαγγ., Καρλιγκιώτης Μ., Δέλλας, Κύρκος Βασ., Παρασχάκης (75′ Παπαγεωργίου Θ.), Μοσχοβίτης, Κουρμπάτι, Καρλιγκιώτης Απ. (65′ Παπαγεωργίου Β.), Κοκκινάς, Ευθυμιάδης (46′ Αθανασόπουλος), Μπουζώνας.

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Ξεσφίγγης, Ντόκος Γ., Χασιώτης (46′ Καρατζιόλης Χρ.), Παλάσκας Γ., Λάζος, Τέλιος, Ζιώζας, Βασιλόπουλος, Παλάσκας Θ.(65′ Λιούρας), Καρέλας (78′ Ντόκος Δ.), Λέτσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουρδής, Κουμάρογλου, Τέγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...