Περέιρα: «Καθυστέρησε το VAR στο Καραϊσκάκη, δεν μπήκε άνθρωπος του Ολυμπιακού στο van»

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα επιβεβαίωσε πως καθυστέρησε η τοποθέτηση του VAR στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μπει κάποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού στο van.

Το θέμα του VAR έχει δημιουργήσει νέα προβλήματα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για το αν πραγματικά βοηθάει στην επίλυση των αμφισβητούμενων φάσεων. Μια φάση που προκάλεσε πολλή συζήτηση ήταν ένα πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης βλέποντας τα ριπλέι είχε αποφασίσει πως δεν υπήρχε παράβαση και η συζήτηση που ξεκίνησε ήταν σχετική με το αν είχε γίνει σωστή χρήση του VAR, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα πως δεν έγινε σωστή χρήση του λόγω του γεγονότος πως καθυστέρησε να γίνει η εγκατάσταση του VAR με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν όλα τα διαθέσιμα ριπλέι και o VAR να μην δώσει ποτέ στον διαιτητή το πιο “καθαρό” από τα ριπλέι.

Για το εν λόγω θέμα ρωτήθηκε ο αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέιρα ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπήρξε καθυστέρηση στο στήσιμο του απαιτούμενου μηχανισμού στο γήπεδο του Ολυμπιακού, αφού όπως είπε υπήρξε θέμα με τις διαπιστεύσεις. 

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ρωτήθηκε για το αν υπήρξε επίσκεψη κάποιου ανθρώπου του Ολυμπιακού στο van για επιθεώρηση με τον ίδιο να απαντά πως δεν έχει τέτοια ενημέρωση και πως δεν γνωρίζει να έχει συμβεί κάτοιο τέτοιο. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...