«Πετεινοί» έτοιμοι να… λαλήσουν!

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν, όπου ο Α.Ο. Μαυροβουνίου πέρασε σαν τρένο από τον 1ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, οι «πετεινοί» ετοιμάζονται να αγωνιστούν στο γνώριμο γι΄ αυτούς πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Με τον Λάζαρο Αγγλόπουλο να αναλαμβάνει τις τύχες του αγωνιστικού τμήματος και με μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις, η ομάδα του Μαυροβουνίου αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της Α΄1 ΕΠΣΛ τη νέα σεζόν.

Γιώργος Ριζόπουλος (Πρόεδρος): «Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα μας και σε όλα τα σωματεία, υγεία πάνω απ΄ όλα και ότι στόχους έχει ο καθένας να τους υλοποιήσει. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι μια άνετη παραμονή, κρυφός πόθος λίγο ψηλότερα, θα δούμε».

Λάζαρος Αγγλόπουλος (Προπονητής): «Ήρθα σε μια ομάδα φιλόδοξη, αυτό ανταποκρίνεται και στις δικές μου φιλοδοξίες, ευελπιστώ με τα παιδιά να χτίσουμε ένα καλό σύνολο, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιέται ο κόσμος και αν έρθει κάτι καλό, με το καλό να έρθει. Θα κάνουμε ακόμη τρεις μεταγραφές».

Αρσένης Μπαγκάς: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σίγουρα είναι δύσκολη η κατηγορία, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Έχουμε πολύ καλό υλικό, γίνανε καλές προσθήκες σημαντικές και πάμε για το καλύτερο».

Δημήτρης Αθανασίου: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καινούρια χρονιά φέτος, εγώ έρχομαι από απραγία αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Στόχος είναι μια άνετη παραμονή. Καλό ποδόσφαιρο και να παίξουνε τα νέα παιδιά».

Νίκος Μπατζέλας: «Να ευχηθώ μια χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες. Φέτος βρίσκομαι σε μια νέα ομάδα, πιστεύω πως με καλή δουλειά θα κάνουμε μια καλή πορεία και θα είμαι άκρως ανταγωνιστικοί στην Α΄1 ΕΠΣΛ. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι πάρα πολύ καλοί, οι παίκτες που υπήρχανε είναι εξίσου καλοί, η διοίκηση συμβάλει τα μέγιστα και πιστεύω και ο προπονητής θα κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

Το Μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Αθανασίου (Νέες Καρυές), Μπατζέλας, Κυριάκος, Κολιοφούτης (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Σαπιός (Ακαδημία Λαμίας).

Τα φιλικά Προετοιμασίας

18/8 Ηρακλή Λάρισας
24/8 Αγίους Αναργύρους
5/9 Λάρισα 2012

Η Διοίκηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com