Πετράκης: «Μια καλή ευκαιρία να διατηρήσουμε τα παιδιά σε ρυθμό»

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα, για την διακοπή αλλά και για το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Πάντα υπάρχουν κέρδη απ’ αυτά τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να έχω εικόνα και να βγάζω συμπεράσματα για παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι μια καλή ευκαιρία να διατηρήσουμε τα παιδιά σε ρυθμό και να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό για μας να χρησιμοποιούμε κι άλλα πράγματα τακτικά, όπως η αλλαγή σχηματισμού. Γενικά ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι».

Για το α’ ημίχρονο: «Δεν γίνεται να τρώμε αυτά τα γκολ που φάγαμε και με την ευκολία που τα φάγαμε. Νομίζω ότι ήρθαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, γιατί μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο. Προέκυψαν φάσεις για τον αντίπαλο από λάθη που κάναμε στη μεσαία γραμμή. Αυτό αδικεί την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε  αυτές τις λεπτομέρειες, αλλάζοντας τη νοοτροπία και τη στάση μας σε αυτά που είπα. Στα υπόλοιπα είμαι ευχαριστημένος, γιατί είχαμε ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε πολλές επιθετικές ιδέες, ανεξαρτήτως που βάλαμε τα δύο γκολ. Ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί στην άμυνα και μέσα απ’ αυτό, γι’ αυτό και ήρθε η ισοφάριση».

Για τη διακοπή και το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Θα είναι θετική, γιατί κάποια παιδιά ήρθαν καθυστερημένα ή λόγω τραυματισμών δεν ήταν σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Περισσότερα θα πούμε αν αποδειχτεί αυτό με τον Παναιτωλικό. Για το πρόγραμμα δεν έχω πει κάτι ως τώρα. Με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Εμένα το μυαλό μου είναι να είμαστε στο 100% και να κάνουμε το καλύτερο με τον Παναιτωλικό».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...