Πιο αβέβαιη από ποτέ η μεταγραφή του Χάμσικ!

Οι Ναπολιτάνοι είναι αδιάλλακτοι και φυσικά δεν θα φοβηθούν καθόλου ν’ ακυρώσουν το deal για την παραχώρηση του Χάμσικ, αφού οι Κινέζοι… δεν συμμορφώνονται.

Ο Μάρεκ Χάμσικ επρόκειτο να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή έπειτα από 12 χρόνια παραμονής και προσφοράς στους «παρτενοπέι», με τον σύλλογο να έχει αποχαιρετήσει τον αρχηγό του και τον κόσμο της Νάπολι να τον ευχαριστεί για τις στιγμές που του χάρισε.

Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν και από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη!

Η Dalian Yifang άλλαξε τους όρους που είχαν συμφωνηθεί για τις δόσεις και τον τρόπο πληρωμής του ποσού που θα πήγαινε στα γραφεία του ιταλικού κλαμπ, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναβολή, η οποία δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε… ακύρωση τις επόμενες μέρες!

«Συμμορφωθείτε με αυτά που ζητάει ο σύλλογος, αλλιώς μη μπαίνετε καν στον κόπο να συνεχίσετε την ιστορία» φέρεται να έχει διαμηνύσει στους Κινέζους ο Κάρλο Αντσελότι προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Νάπολι και να φροντίσει για το ποσό και τη διαδικασία που θ’ ακολουθηθεί.

«Η διαφορά ώρας με την Κίνα κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις ήδη ζόρικες διαπραγματεύσεις, αλλά τίποτα δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν γίνει με τους όρους που έχει θέσει εξ αρχής η Νάπολι» είπε ο δικηγόρος της ομάδας, Ματία Γκρασάνι.

Πιο αβέβαιη από ποτέ η μεταγραφή του Χάμσικ!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...