Πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό από το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι!

Η UEFA ενημέρωσε πως η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι με την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play μετατίθεται στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων και πλέον ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Champions League είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Όπως επισημοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο φάκελος των Πρωταθλητών Αγγλίας με όλα τα στοιχεία που φαίνεται ότι «καίνε» το κλαμπ για επένδυση που έγινε από τον Σεΐχη Μανσούρ και απέφυγε τον έλεγχο μέσω… χορηγίας, μεταφέρθηκε πλέον στο δικαστικό όργανο του Financial Fair Play.

Αυτό το βήμα, σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να επιβεβαιωθεί ο αποκλεισμός της Σίτι από το Champions League για μια αγωνιστική περίοδο, από το καλοκαίρι του 2020.

Οι «πολίτες», από την πλευρά τους, παραμένουν αισιόδοξοι για τη δικαίωσή τους και ανέφεραν πως δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη η απόφαση του επικεφαλής της έρευνας για τους κανονισμούς του Financial Fair Play, Άιβς Λετέρμ. «Έχουμε παραδώσει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που μας δικαιώνουν και σε αυτά δεν έδωσε σημασία ο κ.Λετέρμ…» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου του Μάντσεστερ. 

Πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό από το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...