Πλασματικό σκορ στην Γιάννουλη

Πλασματικό σκορ στην Γιάννουλη

Στην Γιάννουλη, αντιμέτωπες ήρθαν η ομώνυμη Δήμητρα και το νεανικό συγκρότημα της Κρανιάς, Δευκαλίων.

Νωθρό το πρώτο ημίχρονο, με την Δήμητρα όμως να πετυχαίνει δύο τέρματα με τον κεντρικό της αμυντικό ένα με σουτ από τα 35 μέτρα και ένα έπειτα από αναμπουμπούλα στα καρέ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ριζικά με την Δήμητρα να έχει την υπεροχή των κινήσεων, με την Κρανιά να μειώνει σε 2 – 1 με απευθείας χτύπημα φάουλ και την Δήμητρα να κλείνει το παιχνίδι στο 90’ λεπτό με τον Λιούσκα να γράφει το τελικό 3 – 1.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως στο 77΄λεπτό, ο Λικάι, ο τερματοφύλακας της Κρανιάς, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, με τον Μαστοροδήμο να τον αντικαθιστά με τον Σαπάκο… στόπερ της ομάδας ενώ στον πάγκο είχε έναν νεαρό παιδί. Απλή λογική…κ

Το Φιλμ του Αγώνα

27’ 1 – 0 Καταπληκτικό σουτ του Νεστορίδη από τα 35 μέτρα, αφήνει άναυδο τον Λικάι κάνει το 1 – 0.

43’ 2 – 0 Έπειτα από κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Θοδωρής Μπαρούτας σήκωσε την μπάλα και με το κεφάλι τροφοδότησε τον Νεστορίδη, όπου με κοντινή προβολή έκανε το 2 – 0.

51’ Ο Σκάντζος ύστερα από διαδοχικές κόντρες που κέρδισε βγήκε απέναντι από τον Μαλισιώβα, με τον τελευταίο να απομακρύνει με τα πόδια.

86’ 2 – 1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σισμανίδη από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Μαλισιώβα.

90’ 3 – 1 Ο Λιούσκας μέσα από την μεγάλη περιοχή και εκμεταλλευόμενος της σύγχυσης που επικρατούσε στην άμυνα της Κρανιάς με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 3 – 1.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μιχαλές): Μαλισώβας, Παπαδημητρίου, Μπαρούτας Ν., Ζηρδέλης, Νεστορίδης, Αγγελακόπουλος (61’ Τάσιος), Τσούτσικας (71’ Πάσος), Κοψαχείλης (85’ Κουρούτσαλης), Μπαρούτας Θ., Μπάμπαλης, Λιούσκας.

Δευκαλίων Κρανιάς (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Λικάι (74’ Γαλάνης), Σαπάκος, Κατσάκα (82’ Κοντοτάσιος), Μπαλής, Λυκοκώστας, Κρουσταλάκης, Σκάντζος, Μπατσίλας (55’ Τζιέρας), Τοσιούδης, Σισμανίδης, Παπαμιχάλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αναστασίου, Χατζής, Νικολάου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...