Πλατανιάς: Δυσαρέσκεια για Αγγελάκη

Δυσαρέσκεια για μία ακόμη φορά σε επίπεδο διαιτησίας υπάρχει στον Πλατανιά.

Η απόφαση του Αγγελάκη να μην υποδείξει το πέναλτι στον Ουές στον α’ ημίχρονο και αντίθετα να δώσει δύο πέναλτι με περισσή ευκολία στην Παναχαϊκή προκάλεσαν τα έντονα παράπονα των “ερυθρολεύκων”.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο στο τέλος του αγώνα, με τον τεχνικό διευθυντή του Πλατανιά, Βασίλη Αμανατίδη, να ζητά εξαγριωμένος το λόγο από τον Αγγελάκη που ουσιαστικά “έβαλε” στο παιχνίδι την Παναχαϊκή με τα δύο πέναλτι που υπέδειξε, ενώ δεν έκανε το ίδιο με την ανατροπή του Ουές, που φάνηκε να είναι καθαρή στο α’ μέρος. Εάν εκεί γινόταν το 3-0 τα πράγματα θα είχαν τελειώσει μια ώρα αρχύτερα και σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι αυτή την κατάληξη που πήρε.

Ειδικότερα στην ανατροπή του Ουές, όλο το γήπεδο στα Περβόλια σηκώθηκε στο “πόδι”, καθώς υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες και προς τον α’ βοηθό, Φράγιο. Επίσης, η παρουσία του 4ου διαιτητή Βουρνέλη, που ήταν ο διαιτητής που είχε διευθύνει το ματς με τη Δόξα Δράμας όπου είχαν υπάρξει σοβαρές διαμαρτυρίες, αποτέλεσε “κόκκινο πανί” από το ξεκίνημα του αγώνα για τους φιλάθλους του Πλατανιά.

Ελπίδα του Πλατανιά είναι να έχει δυο καλές διαιτησίες στα καθοριστικά ματς που απομένουν, με Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή.

Πηγή: athlitiko

The post Πλατανιάς: Δυσαρέσκεια για Αγγελάκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...