Πλούσιο θέαμα με γκολ…

Πλούσιο θέαμα με γκολ…

Ένα καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης, εκεί που αναμετρήθηκε ο τοξότης με την προοδευτική Βερδικούσιας εκεί που ο Τοξότης κατάφερε να πάρει δύσκολα το τρίποντο από την μαχητική, και για ένα μεγάλο διάστημα με δέκα παίχτες, Προοδευτική.

Το Φιλμ του Αγώνα

14’ Τεράστια ευκαιρία για τον Τοξότη, όταν ο Βελίδης θα κάνει δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

23’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Τοξότη όταν ο Ποπέσκου μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Τσάνα που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα του σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ποπέσκου θα στείλει την μπάλα άουτ.

34’ 1 – 0 Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσάνα θα βγει ευνοημένος από τις κόντρες ο Ποπέσκου και από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα

35’ 2 – 0 Αντεπίθεση για την ομάδα του τοξότη με τον Ποπέσκου που θα περάσει τον αντίπαλό του και με ωραίο πλασέ θα σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

49’ 2 – 1 Πέναλτι για την προοδευτική όταν ο Τάκας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και ο Μιχαλές θα εκτελέσει εύστοχα για να μειώσει για την ομάδα του.

66’ 2 – 2 Ισοφάριση για την προοδευτική με τον Μιχαλέ με ωραίο φάουλ από τα 26 μέτρα ο Μπρούτζος δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και θα καταλήξει στα δίχτυα.

83’ Τεράστια ευκαιρία για την προοδευτική ο Γκόγκος θα εκτελέσει ωραίο φάουλ η μπάλα λίγο ποιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85’ 3 – 2 Φανταστικό γκολ από τον Βελίδη ο οποίος θα κάνει καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα θα πάρει πολλά φάλτσα και θα καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καλαιτσίδη.

93’ 4 – 2 Γκολ για τον Τοξότη με τον Μπαλαμπάνο ο οποίος θα πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτζος, Καραλής, Τσακνάκης, Κολοβός, Ευαγγέλου, Καλπίας, Τάκε, Τσανάς (86’ Γκουγκουλέτσιος), Βελίδης (90’ Μπαλαμπάνος), Μαύρος(46’ Σαμαράς), Ποπέσκου.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Καλαιτσίδης, Τάκας (58’ Κόκκινη κάρτα), Κουζιώνης, Μούμος (46’ Γεωργούλας), Σάκας (60’ Συνάπαλος), Λιάλιος, Μιχαλές, Δαούλας, Ιγγλέζος (46’ Τσέτσιλας) , Γκόγκος, Τάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...