Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Παναχαϊκή για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους ματς, εξέδωσε η Δόξα Δράμας μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Νίκου Ιωσηφίδη.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ο τεχνικός διευθυντής των «Μαυραετών» ευχαρίστησε δημόσια την Παναχαϊκή, αλλά και τον ομόλογό του Κώστα Κατσουράνη, τονίζοντας πως στο ματς του 2ου γύρου θα ανταποδώσουν την άψογη φροντίδα και φιλοξενία. 

Η ανακοίνωση:

«Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους που την συνόδεψαν. Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε αυτήν την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.
Θεωρούμε ότι ομάδες με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα αυτόν της πολύπαθης δεύτερης εθνικής.  Μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και καθαρότητα, που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική μας φιλοσοφία. Πιστεύουμε ότι πλέον έχουμε ένα συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη, ένα κομμάτι της σύγχρονη ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματικά μας υποχρεώνει να του δώσουμε τα εύσημα για την φιλοξενία και την φροντίδα του να μην μας λείψει το παραμικρό».

​Νίκος Ιωσηφίδης
Τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...