Ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης θα δοκιμάσει ο Ατρόμητος!

Στον Ατρόμητο Περιστερίου θα δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης.

Ο λόγος για τους Νίκο Κουκουράβα και Σταύρο Κοβούσογλου, οι οποίοι αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεταβούν στη πρωτευόυσα όπου και θα προπονηθούν και θα περάσουν από το μικροσκόπιο της Περιστεριώτικης ομάδας. Ενός συλλόγου που αποδεδειγμένα τα προηγούμενα χρόνια έδωσε ευκαιρίες σε νεαρά παιαδιά να διακριθούν.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην ομάδα της Δήμητρα Γιάννουλης και στις ηλικιακές ομάδες της Κ14, έχοντας προπονητή τον Αχιλλέα Μανάκα, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που ήταν, είναι και τρομερός άνθρωπος και φυσικά η διάκριση των δύο νεαρών αυτών ποδοσφαιριστών (που δεν είναι και οι μόνοι) σίγουρα πιστώνονται και στο νεαρό τεχνικό.

Ο Σταύρος Κοβούσογλου αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ ο Νίκος Κουκουράβας έχει αγωνισθεί κατά καιρούς σε όλες τις θέσεις, τις οποίες και αγωνίζεται με την ίδια άνεση. Και οι δυο τους είναι γεννημένοι το 2006 και σίγουρα έχουν τραβήξει τα βλέμματα στους «πράσινους» της Γιάννουλης και η κλήση αυτή αποτελεί τόσο για τους ιδίους όσο και για τον σύλλογο μια επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της Γιάννουλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...