ΠΟΕ πέντε… «αστέρων»

Ο ΠΟΕ δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έκαμψε την αντίσταση του ουραγού Αστέρα Τυρνάβου, επικρατώντας με το ευρύ 5 – 0.

Αυτοί οι τρεις βαθμού που προστέθηκαν στη βαθμολογία της ομάδας της Ελασσόνας, έκαναν τους βαθμούς συνολικά 29, φτάνοντας την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Αστέρας Τυρνάβου βρίσκεται στη τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν την υπεροχή τους και στον πίνακα του σκορ λίγο μετά το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έρβιν Πετκολάι με σουτ, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο ΠΟΕ έκανε ότι ήθελε τον αντίπαλό του. Και στο 60′ ο Μάκης Γεωργούλας με διαγώνιο σουτ από θέση βολής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Ματούλας με σουτ από θέση βολής να κάνει το 3 – 0.

Ο ΠΟΕ δεν σταμάτησε εκεί και στο 75′ με πλασέ ο Παναγιώτης Πάτσης με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Ενώ το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Θωμάς Καρακώστας με μονοκόμματο σουτ έξω από τη περιοχή. Φυσικά αξίζει να σταθούμε στη πολύ καλή παρουσία των Καρακώστα, Γεωργούλα και Πάτση που ξεχώρισαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Σύνθεση

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Τσένος (46′ Μπούσιας), Μάρκου, Καρλιάμπας, Πάτσης, Γεωργούλας Θωμ., Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης (30′ Πετκολάι), Ματούλας, Ταστεμερίδης (70′ Μεσούρ).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Ακρίβος, Ραμάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com