Ποιος είδε το Κουλούρι και δεν το φοβήθηκε!

Την πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα των τελευταίων ετών πραγματοποίησε ο Άρης Κουλουρίου κερδίζοντας στην πρεμιέρα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, τον Κεραυνό Δένδρων με το εκκωφαντικό 7 – 1!

Ο Δημήτρης Γαρυφαλλόπουλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με τον Γιάννη Γκρέτση να πετυχαίναι το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Ο Μάριος Καρλιγκιώτης ήταν εκείνος που με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κωστόπουλο σε ασταθή απέκρουση, δίνοντας την ευκαιρία στον Κοττάκο από κοντά να κάνει το 3 – 0.

Μετά από σέντρα του Δέλλα, ο Κοττάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0, ενώ ο Βόραδας μείωσε προσωρινά για τα Δένδρα σε 4 – 1.

 

Το 5 – 1 ήρθε με χατ – τρικ του Κοττάκου, μετά και από πάσα του Γιάννη Γκρέτση, ενώ ο Γιάννης Γκρέτσης σημείωσε το 6 και 7 – 1, πετυχαίνοντας και αυτός παράλληλα χατ – τρικ.

 

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Βασίλης Κυριάκος): Παπαγούλας, Καρλιγκίωτης Μ. (61′ Φλώρος), Κουρούκας (78′ Σταμέλος), Τσιάρας, Καλογερόπουλος, Νεράντζης, Γκρέτσης, Δέλλας, Κοτάκος, Γαρυφαλλοπουλος (46′ Μιχόπουλος), Φασούλας.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας): Κωστόπουλος, Αγγελής (70′ Μπατραλέξης), Σκριάπας, Ζιώγκος, Γκάτης, Χατζηκρανιώτης, Μπακού, Ράσα (30′ Τσιάτας), Βόραδας, Καλαμάς, Εσιέν (40′ Ζηρδέλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Ζαχαρός, Μπούτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com