Ποιοτικότερος όσο ποτέ ο Παπαδόπουλος, χάρισε τη νίκη στην Βαμβακού

Μετά από μία αγωνιστική ξεκούρασης (είχε το ρεπό του) ο Ατρόμητος Βαμβακούς συνέχισε το κυνήγι του Α.Ο. Μαυροβουνίου, κερδίζοντας με το φτωχό, πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0 την μαχητική Χαραυγή.

Με τη νίκη του αυτή ο Ατρόμητους Βαμβακούς παρέμεινε στην δεύτερη θέση φτάνοντας τους 36 πόντους (έναν λιγότερο από το Μαυροβούνι που δεν έχει κάνει το ρεπό του), και παράλληλα αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη πλέον Αναγέννηση Φαρσάλων στους 3 βαθμούς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της Χαραυγής, η υπόθεση σωτηρία στον 1ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, ολοένα και δυσκολεύει, μιας και η ομάδα παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού με τους μόλις επτά βαθμούς που έχει καταφέρει να μαζέψει στους 17 αγώνες έως τώρα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αποστόλης Παπαδόπουλος που απέδειξε ακόμη μια φορά πως όσο μεγαλώνει, τόσο ποιοτικότερος γίνεται, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Χαραυγής.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μακρής, Κεσσέογλου, Μπερσιάνης, Μορφογιάννης, Βόπης, Ξυνογαλάς, Ανδρεόπουλος (90′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος (85′ Τσιτσιφλής), Αρσενόπουλος (70′ Ζητούνης), Αζάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης, Σκυβαλίδας, Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com