“Πράσινο” το ντέρμπι, έβγαζε μάτια ο Μάτος!

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στις μεγάλες κατηγορίες του τοπικού ποδοσφαίρου στο νόμο μας, ο Σμόλικας Φαλάνης έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση και μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Λάρισας στο Ελευθεραί, με τον Γιώργο Μάτο να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση και σίγουρα μια εμφάνιση που θύμισε τον παλιό καλό επιθετικό του Σμόλικα Φαλάνης!

Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές, με το πρώτο τέρμα να “κλέβει” τη παράσταση, μιας και η μπάλα από το ανάποδο ψαλίδι του Γιώργου Μάτου κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Πέτρου Καραναστάση.

Ακόμη, το συγκρότημα της Φαλάνης μετρά τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κι ενώ το Σάββατο θα δοκιμαστεί στο Κιλελέρ με την ομώνυμη ομάδα.

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και η συνέχεια αναμένεται να είναι ανάλογη…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...