Πρέλεβιτς: «Δεν προκαλεί φόβο»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση της φάσης των «16» του BCL, φωτογραφήθηκε με τον GM της προσεχούς αντιπάλου του Δικεφάλου (σ. σ. Καρσίγιακα), Σελίμ Τσινάρ και στάθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε ότι η Καρσίγιακα είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν προκαλεί φόβο. «Και οι τρεις ομάδες που ήταν πιθανοί μας αντίπαλοι είναι σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που μπορούν να μας προκαλέσουν φόβο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Karsiyaka. Είναι μία δυνατή ομάδα, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Σε μία σειρά δύο αγώνων, με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η ψυχολογία αλλάζει αρκετές φορές, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο, όλα είναι πιθανά», είπε στο www.paokbc.gr και συμπλήρωσε:

«Γενικά νομίζω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά δίνει σε όλους τη δυνατότητα, εφόσον παίξουν καλά να διεκδικήσουν κάτι και από ότι βλέπω, όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε δυνατοί κι εμείς σε αυτή την διαδικασία που ξεκινά απέναντι σε μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά, και σαν οργανισμό γιατί και επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει μαζί τους. Μετά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι που μας αναλογεί, με Murcia και Tenerife. Tα τοπικά ντέρμπι έχουν άλλη ψυχολογία, αλλά αυτό είναι κάτι που για να μας απασχολήσει θα πρέπει πρώτα να  περάσουμε την Karsiyaka. Αυτή είναι η ομάδα που μας απασχολεί αυτή την στιγμή». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...