Προετοιμασία για δύο.. κατηγορίες!

Χωρίς να γνωρίζουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, η Α.Ε. Βουναίνων ξεκίνησε τη προετοιμασία της στο γήπεδο του χωριού υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Εμαννουήλ σε μια νέα προσπάθεια που θα γίνει στο σύλλογο ανεξαρτήτως τη κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Και τα δεδομένα είναι απλά. Βάση της περσινής τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, τα Βούναινα θα αγωνίζονται στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας καθώς τερμάτισαν κατά τη περσινή περίοδο στην 4η θέση της Α΄1 ΕΠΣΛ. Εάν όμως η Αναγέννηση Καλοχωρίου που δείχνει εικόνα διάλυσης, δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ, τότε αυτομάτως η Α.Ε. Βουναίνων θα ανοίξει «σαμπάνιες» ανόδου.

Αυτό το γεγονός όμως έχει μπερδέψει αρκετά τους ιθύνοντες του συλλόγου που δεν μπορούν να κάνουν σωστό προγραμματισμό αλλά ούτε και… δηλώσεις.

Κώστας Μερτζανίδης (Πρόεδρος): «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα, περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για το που θα αγωνιστούμε. Μέχρι 11/8 θα το ξέρουμε και επίσημα. Κάναμε κάποιες προσθήκες για να πάμε καλύτερα. Πήραμε και νέους και έμπειρους παίκτες και εύχομαι να πάει καλά η χρονιά».

Θοδωρής Εμαννουήλ (Προπονητής): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε όλους τους αθλητές πάνω απ’ όλα να είναι υγιέστατοι. Εμείς ξεκινάμε με φιλοδοξίες. Έχουμε σαν στόχο το καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία παίξουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε και κάποια νέα παιδιά που είναι στην ομάδα, ώστε αν μπορέσουμε να τα προωθήσουμε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θεωρώ ότι κάναμε κάποιες νέες κινήσεις έμπειρων και νέων παικτών. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς τους δημοσιογράφους, που αν δεν ήσασταν δεν θα υπήρχε αυτή η προβολή. Είναι σημαντικό αυτό που κάνετε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αξίζετε πολλά συγχαρητήρια. Μου αρέσει να το λέω το δηλώνω ξεκάθαρα, χωρίς την προβολή την δικιά σας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε όλα αυτά. Τέλος θέλω να πω για το φίλαθλο κόσμο του χωριού ότι να στηρίξει τη νέα προσπάθεια των παιδιών όλων που είναι στην ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης».

Κώστας Χριστοδούλου: «Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα. Οικογένεια πάνω απ΄ όλα στην ομάδα, χωρίς τραυματισμούς. Υγεία σε όλα τα σωματεία πάνω απ΄ όλα. Στόχος μια καλή πορεία».

Ηλίας Μερτζανίδης: «Καλή χρονιά σε όλους που ασχολούνται με το τοπικό, καλή χρονιά στα παιδιά που ήρθαν και στους παλιούς. Υγεία όλα τα άλλα θα έρθουνε».

Κώστας Κατσιώτης: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά της ομάδας. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε πρώτα απ΄ όλα οικογένεια και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάτι καλό. Εάν αγωνιστούμε στην Α΄1 ΕΠΣΛ, στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος, αν αγωνιστούμε στην Α΄ ΕΠΣΛ, στόχος είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και να βγάλουμε μέσα από το καλό κλίμα που θα βγάλουμε να δείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Το Μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Κουκουφίκης (Κιλελέρ), Κατσιώτης (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Καζάνι Κ. (Ραχούλα), Ξαφάρας (Νέες Καρυές), Καρέτζος (Στόμιο), Σχοινάς (Νέες Καρυές), Μερτζανίδης Φ. (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Ραπτόπουλος (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Τρικάλης (Δρυμός).

Έφυγαν: Πρεσακάρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com