Προηγήθηκε αλλά δεν τα κατάφερε στην Αταλάντη ο Ηρακλής Λάρισας

Αν και προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με γκολ του Αποστόλη Νάστα, ο Ηρακλής Λάρισας δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και ηττήθηκε στην Αταλάντη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3 – 1.

Η ομάδα των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες αυτές των Αουρέλ Τσακάλι και Πέτρου Ψωμολιά, με τον Ηρακλή να προηγείται στον αγώνα χάρη σε γκολ του Αποστόλη Νάστα στο 43′.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου με τρία γκολ έφθασε στη νίκη, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τη νίκη και τη κατάκτηση των τριών βαθμών.

Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό ο Αντωνόπουλος ισοφάρισε για την Αταλάντη, ενώ στο 60′ ο Μαλισόβας πέτυχε το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Κωστίκας.

Οι Συνθέσεις

ΑΠΟ Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Τσακανίκας, Μαλισσόβας Α., Σαλιάϊ, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Λαμπρόπουλος (45’ Χαϊκάλης), Αντωνόπουλος, Δουβάρας (72’ Μαργαρίτης), Μαλισσόβας Κ., Κωστίκα (83’ Δήμος).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς (60’ Ναρίνογλου), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Τάρτας, Νεμπεγλέρας (82’ Σκαφιδάς), Χριστίδης (76’ Μουξιός), Νάστας, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...