Προπόνηση στο Πράβετς για την Ξάνθη

Την πρώτη της προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους έκανε η Ξάνθη, με την αποστολή της να φτάνει στο Πράβετς το μεσημέρι της Κυριακής (22/7) και να ξεκινάει αμέσως το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Η αποστολή της ομάδας, που απαρτίζεται από το προπονητικό επιτελείο Μίλαν Ράσταβατς, Μίλος Βέλεμπιτ, Νίκο Νεντίδη, Αλέκο Μαλαδένη, τους ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σταθάκη, Τζελέπη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Θυμιάνη, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδη Π., Σουλεϊμάν, Φασίδη, Φάκη, Μελισσόπουλο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Κίκε, Σαρπόνγκ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, τον γιατρό κ. Πετκίδη, τον φυσιοθεραπευτή Βαλάντη Χατζηγιάννη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, τους μασέρ Γρηγόρη Νταβογιάν – Γιώργο Νταλαρά και τους φροντιστές Χουσεΐν Τσιτάκ – Παναγιώτη Καρασερίδη ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι της ίδιας μέρας κατέλυσε στο ξενοδοχείο Riu Pravets.

Μετά το μεσημεριανό και λίγες ώρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές των Ακριτών γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της περιοχής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

    Πηγή: gazzetta.gr

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...