«Προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα»

Στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη τύπου καθώς και στις χαμένες κατοχές που είχε η ομάδα του, εστιάζοντας πλέον στη συνέχεια που είναι δύσκολη.

Πιο Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Μπορούμε να δούμε το παιχνίδι με δύο ζευγάρια γυαλιά. Αυτά της προσπάθειας και τα γυαλιά του θυμού, τι έγινε στο πρώτο μέρος. Νομίζω πως οι αναλύσεις δεν μας οφελούν σε τίποτα. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι κατοχών και επίσης αν αυτός που έχει τις κατοχές έχει την ποιότητα και την εμπειρία να τις διαχειριστεί. Ξέραμε πως έχει δύο δημιουργούς και σποτ παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί πουθενά. Δεν ελέγχαμε τίποτα. Ούτε τον ψηλό ούτε το μακρινό σουτ. Κάναμε και πολλά λάθη. Είχαμε δέκα κατοχές λιγότερες. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στις δύο κατοχές. Η ΑΕΚ έβαλε 2/2 σουτ και εμείς 0/2. Προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σήμερα. Η ομάδα δέιχνει αγωνιστικότητα. Δεν είναι ευκολο να κερδίσεις τον κόσμο. Έρχεται ο κόσμος ενθαρρύνει την ομάδα. Κυνηγάμε τα υπόλοιπα 14 παιχνίδια αυό που φαντάζει δύκσολο όχι μονο για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Αξίζει στην Α΄1 η Λάρισα»

«Να συγχαρώ τη Λάρισα και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα στο γήπεδο. Πολλή όμορφη εικόνα με πολλές οικογένεις και παίδα. Για το παιχνίδι, είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε το ματς με διάθεση και να δείξουμε τις διαθέσεις μας από νωρίς. Προερχόμαστε  από ματς, έχουμε σπαταλήσει και σωματική και πνευματική ενέργεια. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα που μας βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Το τελειώμα του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε στη Λάρισα ψυχολογία για τη τελευταία περίοδο. Έδωσε αυτοπεποίθεση το σουτ του Παρκς. Είχαμε και εμείς κούραση, παρόλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε σε επίπεδο απόδοσης που θέλαμε και κερδίσαμε. Η ομάδα της Λάρισας είναι ανταγωνιστική και της αξίζουν συγχαρτηρτήαι. Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στην Α΄1. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...