Προτεραιότητα ο Χουλτ

Ο Σουηδός μπακ αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και στο «πράσινο στρατόπεδο» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην δώσουν δικαίωμα προσφυγής στον διεθνή άσο.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να μείνει όρθιος οικονομικά μέχρι το τέλος του 2017 για να μπορέσει τον Ιανουάριο να ρίξει το μπάτζετ και να βρει έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει καταβληθεί η δόση Οκτωβρίου που συνολικά αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ! Ποσό που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ και ούτε υπάρχει κάποιος… μυστικός επιχειρηματίας που έχει «υποσχεθεί» αυτά τα χρήματα.

Με την έλευση του 2018 και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο το «τριφύλλι» θα έχει σημαντική εισροή χρημάτων από την δεύτερη δόση της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αϊν αλλά μέχρι τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Από την ερχόμενη Παρασκευή, μάλιστα, οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής. Πολλοί είναι εκείνοι που σκοπεύουν να κάνουν υπομονή, ωστόσο, ο Νίκλας Χουλτ δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την λίστα και είναι δεδομένο πως ο εκπρόσωπος του, Μάρτιν Νταλίν, θα κινήσει διαδικασίες για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος. Εξάλλου από το καλοκαίρι τον πρότεινε ως ελεύθερο, μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να καλυφθούν οι τότε οφειλές. Mάλιστα, στα τέλη Ιουνίου είχε κατατεθεί και προσφυγή που τελικά ήταν άκυρη, καθώς ο παίκτης είχε πληρωθεί!

Στο «πράσινο στρατόπεδο» αντιλαμβάνονται πως ο Σουηδός μπακ εκτός από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να φέρει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία.

Για αυτό τον λόγο, η εξόφληση του Χουλτ αποτελεί προτεραιότητα τούτη την στιγμή για την ΠΑΕ την ώρα που «φουντώνουν» τα σενάρια για ελληνική ομάδα που έχει πλησιάσει τον Νταλίν σε περίπτωση που ο διεθνής άσος μείνει ελεύθερος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...