Προχωρά με σταθερά βήματα η Ραχούλα

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, και από το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχαν κρίνει το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Σκάκος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Σάκη Τσιάρα, για να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ο Διαμάντης στο 17′ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος.

Στο 27′ ο Τζιλάκας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε “αέρα” τριών τερμάτων στους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμνεους να μειώνουν στο 31′ με κεφαλιά του Χριστάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόκκα. Το τελικό 4 – 1 διαμορφώθηκε πριν το ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Παλάση όταν ο Τζανάκας σέντραρε από αριστερά ο Αργυρακούλης πήρε την κεφαλιά σπάζοντας στον Παλάση ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, γράφοντας το τελικό 4 – 1.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Σάκης Τσιάρας): Τσιτουρτζής, Τζανάκας, Θεοχαρούλης, Τζέος, Διαμάντης, Ανδρεάκης, Γιαννακόπουλος, Τζιλάκας (75′ Σταμπουλάκης), Αργυρακούλης, Παλάσης (77′ Μηταλούλης), Σκάκος (46′ Μαυρομιχάλης).

Πρωτέας Αχιλλείου (Γιάννης Χατζόπουλος): Τσουλούφης, Χατζόπουλος Χ., Τσικούρας, Λέτσιος, Καψαλός, Στεφανούλης, Χατζόπουλος Β., Χριστάκης (61′ Κουτσογιάννης), Ντίνας (46′ Κουτσοδόντης), Κόκκας, Γκόγκουρας (80′ Αραμπατζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Ευαγγέλου, Κομισοπούλου Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...