Προωθήθηκαν έξι παιδιά από τη Κ16 στη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας!

Την ευκαιρία να προωθηθούν από τη Κ16 στη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας είχαν έξι ποδοσφαιριστές!

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις τάξεις της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας έχει ως αντίκτυπο και στη Κ16 του συλλόγου της Φιλιππούπολης.

Συγκεκριμένα, την ευκαιρία να προωθηθούν στη Κ19 της ομάδας της Φιλιππούπολης είχαν έξι ποδοσφαιριστές και παρόλο που βρίσκονται σε πολύ νεαρή ηλικία θα τους δοθεί η ευκαιρία να προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Στουρνάρα.

Πρόκειται λοιπόν για τους Βαγγέλη Βλησαρούλη, Νίκο Γκαντέλα, Βασίλη Μουσκεμένο, Δημήτρη Μπρισίμη, Βαγγέλη Κωστόπουλο και Λορέντζο Μούρρα, όπου οι μέχρι πρότινος παίκτες του Γιάννη Μπαρλαγιάννη θα προπονούνται με τη Κ19 του Απόλλωνα.

Βλέπετε οι πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε Ερασιτέχη του Απόλλωνα και ΠΑΕ φέρνει νέα παιδιά από τη Κ16 στη Κ19 του συλλόγου της Φιλιππούπολης, με αυτό που υπάρχει είναι η πίστη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για κάτι καλό μέσα στη χρονιά που αναμένεται να ξεκινήσει…

Οι δύο προπονητές, Γιάννης Μπαρλαγιάννης για τη Κ16 και Βαγγέλης Στουρνάρας για τη Κ19 βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας μαζί με τους έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπου και επισημοποιήθηκε η προώθηση των παικτών στη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας!

Παράλληλα, το συγκρότημα του Βαγγέλη Στουρνάρα προπονείται καθημερινά στο γήπεδο της Γαλήνης και η ομάδα του Απόλλωνα θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Κ19 που αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες για την έναρξη αυτού…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...