Πρωταθλήτρια και με τη… Κούπα η Α.Ε. Κιλελέρ!

Την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας 2017/18 έκανε η διοίκηση της ΕΠΣΛ εκπροσωπούμενη από τους κ. Μπουχλαριώτη και κ. Μπανιά, στην ομάδα του Α.Ε. Κιλελέρ που τερμάτισε στη κορυφή της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας την άνοδό της στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η απονομή του Κυπέλλου ακολούθησε ενός φιλικού αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας της Α΄1 ΕΠΣΛ και του Ατρομήτου Βαμβακού (ομάδα Β΄ ΕΠΣΛ), μία φιλική αναμέτρηση την οποία και διεύθυναν οι κ.κ. Γιαννακόπουλος, Κωστής, Κουρδής. Μάλιστα ο πρώτος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Μπουχλαριώτη για την πολυετή προσφορά του στη λαρισινή διαιτησία.

Το Κύπελλο παραδόθηκε στον αρχηγό της ομάδας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, παρουσία των αντιδημάρχων Δήμου Κιλελέρ, κ.κ. Χατζούλη, Βαρθακούλη, Πίνακα καθώς και τον κ. Κοκότσικα εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας του Κιλελέρ.

Μετά το τελετουργικό της απονομής, ακολούθησε τραπέζι της διοίκησης στην ομάδα και στους καλεσμένους της στη ταβέρνα του προέδρου του συλλόγου, κ. Χρήστου Φτάρα στη πλατεία του χωριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...