Πρωταθλητής χειμώνα ελέω Φώτου…

Ο Γιώργος Φώτος σκόραρε δύο φορές σήμερα το απόγευμα κι έτσι ο Ηρακλής Λάρισας ναι μεν επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης αλλά παίρνει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ!

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Αργυροπουλίου στη Τσαριτσάνη κι έτσι αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο, Οικονόμο στους τέσσερις, φθάνοντας μάλιστα τους τριάντα ένα πόντους.

Αντίθετα, το σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη που προσπάθησε σήμερα για το θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε κι έτσι έμεινε στους δέκα επτά βαθμούς και τη δέκατη θέση του πρωταθλήματος.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Γιώργος Φώτος βρήκε δίχτυα με σουτ από καλή θέση κι έβαλε μπροστά τον Ηρακλή στο σκορ, ενώ στο 75 λεπτό ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, όπως και τα προσωπικά του τέρματα στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Δραγατζίκης, Φορτομάρης, Μόσχος, Ψωμολιάς, Κοντοθανάσης, Μπάμης, Ζαφειρίου (85′ Κυριάκης), Γκιουρσάνης (75′ Χρηστίδης), Νάστας (80′ Σπανός), Φώτος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (54΄Σουφχάρας), Αμπατζίδης, Τσαρούχας (67΄ Πουρνάρας), Γκουντρουμπής (76΄Ευαγγέλου), Πετράκης, Θώμος, Σέτζας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας (84΄Τσουμάνης), Μάτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Νάκας, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...