Πρωτοβουλίες της “ομάδας” Γιώτη Αθανασιάδη για τον Πιερικό

Ενδιαφέρον εμπλοκής στον Πιερικό, την ώρα που… ασθμαίνει διοικητικά και οικονομικά, δείχνει να έχει προκύψει από μια ομάδα επιχειρηματιών της Κατερίνης και παλιών παραγόντων.

Επικεφαλής στην κίνηση για τους “μελανόλευκους”, που θέλουν έτοιμο σχήμα για την επόμενη μέρα σε περίπτωση… εκτόπισης του Παναγιώτη Διακουμάκου (είτε με αλλαγή σκυτάλης, είτε μέσω εκλογών) δείχνει ο Γιώτης Αθανασιάδης (στη φωτο), πρόεδρος του Πιερικού πριν μια τριετία.

Στην ομάδα του δείχνουν να μετέχουν μεταξύ άλλων οι Καλτσίδης, Τσακιρίδης, Μυρωτής (επίσης παλιοί γνώριμοι σε διοικήσεις προηγούμενων ετών) και όπως φαίνεται μαζί τους θα είναι από τη φετινή διοίκηση ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Δαδάκος.

Επίσης, έντονα φημολογείται οτι το σχήμα θα στηρίξει, είτε απευθείας, είτε εξωθεσμικά (με τεχνογνωσία, οικονομικά και διασυνδέσεις) ο έμπειρος γηγενής παράγοντας, Γιάννης Συμεωνίδης, πρώην πρόεδρος του Διαγόρα Σεβαστής και άλλοτε αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Σχήμα που δεν αποκλείεται διαρκώς να εμπλουτίζεται, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει… αδιαφορία στα δύσκολα για την τρέχουσα σεζόν, ώστε να υπάρξει συνέχεια και “επόμενη μέρα”.

ΠΗΓΗ: arenafm

The post Πρωτοβουλίες της “ομάδας” Γιώτη Αθανασιάδη για τον Πιερικό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...