Πρόεδρος Σετούμπαλ στο gazzetta.gr: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, δεν θα κλείσουμε το δρόμο του Πεντρόσα»

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ, Βίτορ Ούγκο Βαλέντε, μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως δεν έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό και τονίζει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον του παίκτη εφόσον προκύψει κάποια άλλη επιλογή γι’ αυτόν.

Εδώ και μέρες γράφεται ότι υπάρχει deal του Ολυμπιακού για τον Αντρέ Πεντρόσα.

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ, Βίτορ Ούγκο Βαλέντε, ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε στην επιθυμία του παίκτη να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

«Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω πρόταση επίσημη από τον Ολυμπιακό για τον Πεντρόσα, ούτε κάποια επαφή. Χθες είχα συνάντηση με το μάνατζερ του και του ζήτησα να βρει πρόταση αφού κι ο παίκτης θέλει να πάει σε άλλη ομάδα.

Ξέρω ότι ο παίκτης θέλει να παίξει σ’ άλλον σύλλογο. Δεν έχει κάτι με την ομάδα μας, όλα είναι καλά, απλά θέλει να πάει σ’ έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Το Γενάρη ήταν κοντά στο να πάει στη Σπόρτινγκ, τελικά αυτό δε συνέβη κι ο παίκτης σκέφτεται τη μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος, μεγάλος, μεγάλος (σ.σ το επαναλαμβάνει αρκετές φορές κατά τη συνομιλία μας), σύλλογος και μια πολύ καλή προοπτική για τον Πεντρόσα. Εγώ δεν θα κάνω τίποτα εναντίον του παίκτη, απλά ο Ολυμπιακός πρέπει να έρθει σε επαφή με εμάς ή με τον ατζέντη του».

Μάλιστα, ο Ούγκο Βαλέντε, αφού μας τόνισε ξανά πως δεν έχει πρόταση για τον παίκτη όχι μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά και από κάποιον άλλον σύλλογο, αναφέρθηκε και στον Πέδρο Μαρτίνς, o ο οποίος ήταν βοηθός του Κουσέιρο στη Σετούμπαλ το 2004:

«Ο Ολυμπιακός θα διαπιστώσει ότι έχει πάρει έναν πολύ καλό προπονητή και πολύ καλό άνθρωπο. Στην Πορτογαλία έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα και θα τα καταφέρει στην πρώτη του ομάδα εκτός της χώρας μας, είμαι βέβαιος».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...