Πρόταση ΑΕΛ σε Κολοβέτσιο και Μόρα

Δύο έμπειρους αμυντικούς που στο παρελθόν έχουν φορέσει ξανά την «βυσσινί» φανέλα θέλει να κάνει δικούς της η ΑΕΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δεχτεί κρούση ο Βαγγέλης Μόρας και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος!

Για τον Μόρα από τις προηγούμενες ημέρες τα σενάρια… έδιναν και έπαιρναν καθώς ο έμπειρος διεθνής αμυντικός δεν αποκλείεται να επαναπατριστεί αφήνοντας την Ιταλία για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μόρας αγωνίζεται με την φανέλα της Μπάρι στην Serie B και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Στην ΑΕΛ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ήδη έχει γίνει η πρώτη κρούση περιμένοντας απάντηση το επόμενο δεκαήμερο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Λάρισα έχουν κάνει πρόταση και προς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και περιμένουν άμεση απάντηση. Ο αμυντικός της ΑΕΚ μένει ελεύθερος σε μερικές εβδομάδες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Ένωση, παρά την πρόταση που του έχει γίνει (ισόποση είναι και η πρόταση των Θεσσαλών.

Θυμίζουμε ότι ο Κολοβέτσιος είχε αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΛ από το 2009 έως το 2012 έχοντας γράψει 38 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com