Πρόταση από ΓΣ Λαρισαίων για Φάρο!

Δυναμικά στην υπόθεση του πώς θα παρουσιαστεί στην Basket League ο Φάρος εισήλθε ο ΓΣ Λαρισαίων, ο οποίος κατέθεσε πρόταση συγχώνευσης μεταξύ των δύο ομάδων.

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν στην νέα Basket League ως μία ομάδα ο Φάρος και ο ΓΣ, άρχισε να κερδίζει «πόντους». Οι Θεσσαλοί φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα από το Κερατσίνι, προκειμένου οι δύο πλευρές να συγχωνευτούν, σε ένα σημαντικό εγχείρημα εν όψει της νέας χρονιάς, με τους δεύτερους να έχουν κερδίσει την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία μέσω των playoffs ανόδου της Α2 και τους πρώτους να έχουν υποβιβαστεί λίγο νωρίτερα στη Β’ Εθνική.

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό λάβει «σάρκα και οστά», αλλάζει τότε και ο «χάρτης» των εθνικών κατηγοριών, με τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά του Φάρου, τόσο με το Περιστέρι όσο και με τη Δόξα Λευκάδας, να μη γνωρίζουν προς το παρόν επιτυχία.

Η πρόταση του Γυμναστικού της πόλης της Λάρισας φαίνεται πως αρέσει στους Κερατσινιώτες, αλλά μέχρι την ολοκλήρωση ενός πιθανού τέτοιου εγχειρήματος, θα χρειαστεί αρκετός καιρός και πολλά «εμπόδια», κυρίως οικονομικής και νομικής φύσης, να ξεπεραστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com