Πρόταση από ομάδα της Αιγύπτου σε Γκώνια!

Από τον Ιανουάριο ο Τάκης Γκώνιας έχει δεχθεί πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Γουάντι Ντέγκλα. Το ταξίδι στην Αίγυπτο και η σχέση του συλλόγου με τον ιδιοκτήτη του Εργοτέλη…

Ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, Μαγκέντ Σάμι εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την δουλειά του Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ηρακλείου παίζει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Football League με τον 46χρονο τεχνικό να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την εντυπωσιακή εικόνα του συλλόγου στον Β΄ Γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Σάμι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Γουάντι Ντέγκλα έχει προτείνει στον Γκώνια να αναλάβει τον αιγυπτιακό σύλλογο κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, αφού ο τελευταίος ταξίδεψε στην Αίγυπτο προκειμένου να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και τις ακαδημίες της ομάδας!

Πρόκειται για πρόταση που έχει κατατεθεί από τον περασμένο Ιανουάριο με τον Αιγύπτιο να θεωρεί πως ο Τάκης Γκώνιας μπορεί να προσφέρει και στην βορειοαφρικανική χώρα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την Γουάντι Ντέγκλα να βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας έχοντας εφτά βαθμούς πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...