Πρώτη κίνηση με Κλάους Μούρι για τον Φαλανιακό

Την απόκτηση του Κλάους Μούρι από ομάδα της Γερμανίας που έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Πελασγιώτιδας, τους Νέους της ΑΕΛ και τον Πυρρο ανακοίνωσε ο Φαλανιακός, με αυτή να αποτελεί τη πρώτη μεταγραφική κίνηση στο νέο έτος.

Πιο αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Κλοντιάν Μούρη (Κλάους).Είναι γεννημένος στις 28/9/1996 και έρχεται στην ομάδα μας μετά από ιδιαίτερα παραγωγικές χρονιές που είχε στο νομό μας τα τελευταία χρόνια.
Ο Κλάους αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και διακρίνεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση, τον δυναμισμό του αλλά και τα γκολ που σημειώνει.
Ξεκίνησε από την ακαδημία της Πελασγιώτιδας, αλλά και τις ομάδες νέων της ΑΕΛ.
Μάλιστα για δύο χρόνια (2015-2017) ανήκε στην Σουηδική ΑΙΚ Στοκχόλμης, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα μας και τη Λάρισα για λογαριασμό του Πύρρου Α.Σ. Βορειοηπειρωτών όπου και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν σημειώνοντας πολλά γκολ.
Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Γερμανία και αγωνίστηκε στην Ροτ Βάις Έσεν, ομάδα της 4ης κατηγορίας.
Τους τελευταίους μήνες έκανε προπονήσεις με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε. Παράλληλα αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής τον διεκδικούσαν αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με την ομάδας μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...