Πρώτη νίκη για την Ελάτεια

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Θύελλα Ελάτειας απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Ομολίου με σκορ 3 – 1 για τον 3ο Όμιλο της Γ΄τοπικής κατηγορίας ΕΠΣΛ.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις που είχαν αφού στο 7ο λεπτό ο Τσιάκος σημάδεψε το δοκάρι μετά από σουτ που πραγματοποίησε.

Στην επόμενη φάση και στο 13ο λεπτό ο Κίτσιος Κ. έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ με 1 – 0 αφού η κεφαλιά που έπιασε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αφού με το πέναλτι που κέρδισαν. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Βασίλης Ζάρρας με τον Κίτσιο Γ. όμως να το εκτελεί και να είναι άστοχος από τα έντεκα μέτρα.

Στο 35ο λεπτό η Θύελλα Ελάτειας κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα της αφού ο Σολωμός με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2 – 0 για την ομάδα του.

Πριν έλθει η ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο παιχνίδι με τον Δημοσθένη Ταπατά έπειτα από πάσα του Ζήση Μητσιούλη

Στο 68ο λεπτό η Θύελλα Ελάτειας έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Βασίλη Ζάρρα μετά από μία εκπληκτική πάσα του Ζιάκα Στ. διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα με τον Τσιάκο στο 75ο λεπτό, με τον Χατζή στο 78ο λεπτό αλλά και με τον Στογιάννη με κεφαλιά στο 85ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Ελάτειας (Θανάσης Κούκος): Μαγκάρας, Γεωργαντάς, Σολωμός, Ζάρρας Μ., Στογιάννος, Κίτσος Γ. (65′ Ζιάκας Στ.), Κοσμάνος, Κολονιώτης (82′ Χατζής), Κίτσος Κ. (75′ Κολώνας), Ζάρρας Β., Τσιάκος.

Ηρακλής Ομολίου (Αντώνης Πρενέτης): Κοκκινάς, Γκουτζολίκας, Τσαγκαλίας (46′ Ριζάκης Χρ.), Εμμανουήλ, Ριζάκης Δ. (85′ Νικολάου), Καραμπέκος Αντ., Καραμπέκος Π., Σινάν, Ταπατάς, Πολύζος (65′ Αλέξανδρος), Μητσιούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...