Πρώτη νίκη για τη Λάρισα 2012!

Η πρώτη νίκη για τη Λάρισα 2012 ήρθε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ DE-TOX Λάρισας, όπου επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου με σκορ 2 – 0!

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους πέντε βαθμούς με τη νίκη αυτή και αναρριχήθηκε στη δωδέκατη θέση, όσους έχει και η ομάδα του Νίκου Φακίτσα μετά από αυτή την ήττα.

Στο 9ο λεπτό του αγώνα ο Δημήτρης Κίτσιος μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Λευτέρη Τσιτσόπουλο ο πρώτος πέτυχε το 1 – 0, ενώ στο 30′ ο Ηλίας Τσιάρας είδε τη προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Νίκου Ιορδανίδη.

Στο δεύτερο μέρος και στο 53′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2 – 0 με ένα εντυπωσιακό γκολ και βολ πλανέ του Διονύση Ιορδανίδη έπειτα από τη κάθετη πάσα του Γιώργου Ελιζόπουλου.

Πέντε λεπτά μετά, το Βλαχογιάννι είχε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να ξανά μπει στο παιχνίδι, όμως ο Νίκος Ιορδανίδης ήταν εκεί για τη Λάρισα 2012!

Ο Βαγγέλης Κολιός κέρδισε πέναλτι από τον Παναγιώτη Φλώρο και ο Χρήστος Νάτσης ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη «βούλα», με τον Νίκο Ιορδανίδη να αντιδρά σωστά και να κρατά το μηδέν για τους γηπεδούχους!

Πάντως, εκτός των δύο τερμάτων, υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με τους Δημήτρη Κίτσιο, Γιώργο Ελιζόπουλο και Διονύση Ιορδανίδη για τη Λάρισα 2012 και τους Ηλία Τσιάρα και Χρήστο Νάτση για τη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δόνος, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Γκουτζαμπασούλης, Δημόπουλος, Φλώρος Ν., Ελιζόπουλος (70′ Σκέντζας), Τσιτσόπουλος, Κίτσιος Δ. (10′ λ.τ. Φλώρος Παν.), Ιορδανίδης Δ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Λιάκος (55′ Μητούλας Ν.), Φράντζας, Κολιός, Γκουρομπίνος Μ. (75′ Πέτρου), Κωνσταντινίδης, Κοντοθανάσης, Τσιάρας (55′ Λάκης), Νάτσης, Τασιούλης (65′ Γκουρομπίνος Δ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Μπουρονίκος, Πάλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...