Πρώτη νίκη που τη χάρισε ο Καραμάνος!

Έπρεπε να φθάσουμε στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄1 τοπικής κατηγορίας για να πανηγυρίσει τη πρώτη νίκη το Μεσοχώρι απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης, με αυτή να είναι και ιστορική! «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Θωμάς Καραμάνος.

Τους τέσσερις βαθμούς έφθασε το Μεσοχώρι με τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Γιάννουλης με τη σημερινή ήττα έμεινε στη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το ματς στο Μεσοχώρι, σημειώθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Θωμάς Καραμάνος βρήκε κενό χώρο και σούταρε, κέρδισε τον Κοτλή και έκανε το 1 – 0 όπου ήταν και το τελικό σκορ στη συνάντηση.

Από τη πλευρά της η Γιάννουλη απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιάννη Μπάμπαλη, Μάνο Ασπετόπουλο και Ευθύμη Γκαλγκανόπουλο.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Μπερνάρντο, Χαράλαμπος, Μουσιάρης, Μούσιος, Καρατζιόλης (80′ λ.τ. Γκαραβέλης), Μαρκούγιας, Φράτζας Ρ., Κουζιώνης, Καραμάνος (90′ Πατσιτός Θ.), Πετκολάι (88′ Κουγιαγκάς), Σδράνης (85′ Τσιάρας).

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Μονάντερος, Τσιμπόλης (75′ Μήτρος), Σαπάκος, Γκουντρουμπής (85′ Τσουμάνης), Θώμος, Ράπτης, Μπάμπαλης, Ασπετόπουλος, Γκαλγκανόπουλος, Τσίλης (55′ Παλάντζας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Παραφέστας, Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...