ΠΣΑΠ: Βράβευση στον Αρναρέλλη λόγω… σπουδών!

Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην “37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή” που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ, στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικού παρέλαβε βραβείο λόγω της ολοκλήρωσης των σπουδών του εξ αποστάσεως, μέσω του προγράμματος On Line Academy. Μαζί του βραβεύτηκε και ο πρώην παίκτης Κισσαμικού και ΑΟΧ, Στέλιος Τσουκάνης, που ολοκλήρωσε στο ίδιο διάστημα με τον Αρναρέλλη τις σπουδές του.

Ο Α. Αρναρέλλης μετά την παραλαβή του βραβείου του ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την ιδέα να υλοποιηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα και την οικογένειά μου για την ώθηση να πραγματοποιηθεί. Η αλήθεια είναι ότι 3,5 χρόνια δεν είναι κάτι εύκολο. Εχουν ξεκινήσει πάρα πολλά παιδιά αυτό το εγχείρημα, αλλά όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη το 75% δεν τα έχει καταφέρει, λόγω χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Μπράχο, που είναι μέλος της ΠΣΑΠ, για όλη του τη βοήθεια και την ώθηση. Πραγματικά στα πρώτα βήματα ήταν αυτός ο λόγος που περνούσαμε τα μαθήματα και τις εργασίες, προσωπικά εγώ. Θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ενα τελευταίο ευχαριστώ στην κοπελιά μου, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν σαν να μιλούσε μόνη της στο σπίτι! Εγώ ήμουν πάνω από έναν υπολογιστή και διάβαζα και δεν άκουγα καν ότι μιλούσε!».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

The post ΠΣΑΠ: Βράβευση στον Αρναρέλλη λόγω… σπουδών! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...