ΠΣΑΠ: Επίσκεψη Αλμπάνη, Μπουχαλάκη σε σχολή ποδοσφαίρου (pics)

Ενόψει του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, οι Χρήστος Αλμπάνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΣΑΠ και επισκέφτηκαν σχολή ποδοσφαίρου δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο ενώνει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΣΑΠ στο Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη των Αλμπάνη και Μπουχαλάκη σε σχολή ποδοσφαίρου στον Βύρωνα:

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να έρθει…

Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Οπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις.

Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Οτι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα.

Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...