Πότσης vs “Λίλο”, σημειώσατε… “άσσο”

Κλωτσιά με την… καλή έννοια “χόρτασαν” ο ένας στον άλλον, Χρήστος Πότσης και Ηλίας Λιλολάρι στην αναμέτρηση της Τρίτης (04/12, 14:30) Προμηθέας – ΠΑΟΛ Αβέρωφ, για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Αναμέτρηση η οποία στο φινάλε της βρήκε τον γήπεδουχο, Χρήστο Πότση, χαρούμενο!

Ηγέτης είναι το άτομο εκείνο το οποίο κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες καταφέρνει να κάνει τα άλλα άτομα να τον “ακολουθούν εθελοντικά και πρόθυμα”. Ηγέτης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος στην ομάδα του.

Ηγέτης λοιπόν στον Προμηθέα αδιαμφισβήτητα είναι ο Χρήστος Πότσης, ενώ στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο Ηλίας Λιλολάρι. Τα δύο 6άρια έδωσαν την δική τους ηγετική μονομαχία στον χώρο του κέντρου του “Γ. Μητσιμπόνας Β΄”, με τον Χρήστο Πότση να κερδίζει στα σημεία τον “Λίλιο”. Ο Χρήστος Πότσης άλλωστε ήταν και ο MVP της νίκης – πρόκρισης του Προμηθέα με 3 – 0 επί του Αβέρωφ, πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, στην επανάληψη.

Δύο ποδοσφαιριστές ακριβά… “κοσμήματα” στις ομάδες του, τόσο για τις αγωνιστικές τους αρετές, όσο και για τον χαρακτήρα τους. Πρότυπα αμφότεροι για τους νεαρούς συμπαίκτες τους σε Προμηθέα και ΠΑΟΛ Αβέρωφ αντιστοίχως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...