«Πύρρειος» νίκη για τον ΠΟΕ

“Σκούρα” τα βρήκε η ομάδα του ΠΟΕ κόντρα στην ουραγό της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, Αστραπής Νέας Πολιτείας, την αντίσταση της οποίας έκαμψε στο 89ο λεπτό με “χρυσό” σκόρερ τον Γιούλι Περτζιόνι.

Αν και δύσκολα, όμως άλλωστε μαρτυρά και το σκορ, το συγκρότημα του Γιώργου Καμάκα κέρδισε την Αστραπή Νέας Πολιτείας με 1 – 0 και έφτασε τους 39 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές και πλέον απέχει μόλις δύο από την είσοδό του στα πλεί-οφ ανόδου. Στον αντίποδα, δεν χρειάζονται να ειπωθούν πολλά για την ουραγό Αστραπή των 5 βαθμών που έχει πετάξει “λευκή” πετσέτα όσον αφορά την παραμονή στη κατηγορία, παλεύοντας όμως το κάθε ένα ματς ξεχωριστά για τις εμπειρίες των νεαρών “άσσων” που έχει στη σύνθεσή της.

Σε έναν “ξερό” αγωνιστικό χώρο, αυτόν του γηπέδου της Νέας Πολιτείας, η ομάδα του ΠΟΕ χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 89ο λεπτό του για να καταφέρει να πετύχει το ένα και μοναδικό τέρμα της συνάντησης που του χάρισε και το τρίποντο της νίκης.

Σκόρερ για τον ΠΟΕ ήταν ο Γιούλι Περτζιόνι στο 89ο λεπτό, τη στιγμή όπου οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ στο 23ο λεπτό, όταν και ο Πουρνάρας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γούπου.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης (50′ λ.τ Σκόμπας), Χλωρός, Πράπας, Τόπης (82′ Μητσούλης), Καλτσάς, Ασπετάκης (75′ Φώτης), Πουρνάρας (60′ λ.τ. Αντωνόπουλος).

Π.Ο.Ε. (Γιώργος Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Ποτόσογλου, Σιαφαρίκας, Γελαλής, Περτζιόνι, Παναγιώτου, Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπούνα, Ντούμος (46′ Λαγός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Μακρής, Ντελέζος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...