Ρεάλ Μαδρίτης – Τότι: Η πιο μεγάλη μεταγραφή

Ο Φραντσέσκο Τότι μπορεί να είχε αρνηθεί δύο φορές προτάσεις της Ρεάλ, αλλά οι Μαδριλένοι επανήλθαν και τον καλούν κοντά τους σε πόστο που δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει ότι δύο φορές, όταν ήταν στα ντουζένια του στις αρχές του 21ου αιώνα, η Ρεάλ προσπάθησε να τον αγοράσει. Μάλιστα είχε αναφέρει και ότι το μετάνιωσε που δεν είχε πάει (σ.σ.: «Δεν πήγα εξαιτίας της γυναίκας μου»). Ισως όμως να μπορεί να το κάνει τώρα. Ο Φραντσέσκο Τότι που αποχώρησε από τα κοινά των Τζαλορόσι, λέγοντας ότι αυτή η ομάδα όπως είναι δεν του θυμίζει σε τίποτα τη Ρόμα, φέρεται να έχει πρόταση ξανά από τους Μαδριλένους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των “Corriere della Sera” και “Gazzetta dello Sport”, ο αιώνιος Capitano έχει δεχτεί κρούση από τον ίδιο τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ώστε να αναλάβει κάποιο πόστο στους Μερένγκες, ακόμα και κάτι σαν πρεσβευτής του club. Τώρα πώς γίνεται αυτό, εφόσον δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκεί, προφανώς μικρή σημασία έχει μπροστά στον χαμό που θα γίνει εάν προχωρήσει η τρελή συμφωνία.

Ρεάλ Μαδρίτης  - Τότι: Η πιο μεγάλη μεταγραφή

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...