Σάκοτα: «Αν νικήσουμε, θα καλύψουμε την ήττα από την Εστουδιάντες»

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για το ματς με την Μπάνβιτ (24/10, 19:30), για την πιθανότητα νίκης και για την στήριξη του κόσμου.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» είπε αρχικά για το «διπλό» στην Βενέτσια: «Δίνει ώθηση στην ομάδα, γιατί αυτή την νίκη την χρειαζόμασταν πολύ, επειδή ήταν και δύσκολη. Παίζαμε με τον πρωταθλητή Ιταλίας, αλλά κι επειδή ήρθε μετά από δύο ήττες, ειδικά με την Εστουδιάντες στην έδρα μας. Αν νικήσουμε, θα την καλύψουμε εκείνη την ήττα, μαζί και με το «διπλό» στην Βενετία».

Για το προφίλ της Μπάνβιτ, ανέφερε: «Η Μπάνβιτ παίζει με μεγάλη πειθαρχία. Έχουν πολλά plays. Έπαιζαν με πολλή υπομονή και σκληρή άμυνα. Πρέπει να γυρνάμε στην επίθεση, να παίξουμε ομαδικά και να βάλουμε το σώμα μας στην άμυνα, γιατί το ίδιο κάνουν κι αυτοί. Οπότε πρέπει να παίξουμε ακόμα πιο σκληρά, αν θέλουμε να νικήσουμε».

Για το μήνυμά του στον κόσμο, σχολίασε: «Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στην Βενετία ήταν απίστευτη και μας έδωσαν μεγάλη ώθηση και ήταν το κλειδί για την νίκη. Ελπίζω να έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα και στα εντός έδρας ματς».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...